Persoanelor detaşate la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Galaţi le-au expirat contractele pe 5 octombrie. Conducerea instituţiei a făcut demersuri la Bucureşti pentru a le prelungi încadrarea, însă până în prezent nu a primit nici un răspuns.

Ca urmare, toţi cei 19 angajaţi au fost nevoiţi să plece din serviciu lăsându-i pe foştii lor colegi într-o situaţie dificilă: activitatea la SAJ Galaţi a crescut foarte mult din cauza COVID-19, iar instituţia are cu patru echipaje mai puţin.

„Noi şi înainte o duceam prost, cu atât mai mult acum când avem numeroase cazuri de Covid. Lor le-au expirat contractele pe 5 octombrie, am pierdut 19 oameni care acopereau patru echipaje. Am solicitat rezolvarea problemei la Bucureşti, suntem într-o situaţie foarte dificilă, cazurile de Covid ne-au îngreunat foarte mult activitatea”, a declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentantul SAJ Galaţi, Mihai Polinschi.

Serviciul de Ambulanţă din Galaţi are 22 de echipaje gata de intervenţie în fiecare zi, dintre care 10 sunt alocate oraşului reşedinţă de judeţ.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/10/7302625-mediafax-foto-ionut-tabultoc-1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/10/7302625-mediafax-foto-ionut-tabultoc-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Persoanelor detaşate la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Galaţi le-au expirat contractele pe 5 octombrie. Conducerea instituţiei a făcut demersuri la Bucureşti pentru a le prelungi încadrarea, însă până în prezent nu a primit nici un răspuns....