Următoarele 48 de ore vor fi critice pentru preşedintele Donald Trump în timp ce se află internat la centrul militar medical Walter Reed, a declarat reporterilor CNN o sursă familiarizată cu sănătatea preşedintelui.

“Aspectele vitale, din ultimele 24 de ore, au fost foarte îngrijorătoare, dar următoarele 48 de ore vor fi critice pentru Donald Trump. Încă nu putem spune că este pe o cale clară către o recuperare completă”, a declarat o sursa reporterilor de la Casa Albă după briefing-ul ţinut de medicii care-l îngrijesc.

Medicul preşedintelui, Dr. Sean Conley, a oferit sâmbătă dimineaţă o actualizare confuză asupra stării preşedintelui, scrie CNN, care a ridicat mai multe întrebări, decât lămuriri, cu privire la cronologia îmbolnăvirii lui Trump. 

Informarea a avut loc sâmbătă dimineaţa după ce Trump a fost internat la Centrul Medical Militar Naţional Walter Reed. Mutarea rapidă la spital, la nici 24 de ore de la stabilirea diagnosticului de Covid-19, a alimentat criza de la Casa Albă, pe măsură ce cercul apropiaţilor preşedintelui, care dădeau rezultate pozitive, s-a extins rapid.

În viziunea CNN, Conley a dat o serie de răspunsuri confuze dacă preşedintele a primit sau nu oxigen suplimentar, dar, sâmbătă, la Walter Reed a infirmat această variantă. Un alt medic a anunţat că preşedintele nu are dificultăţi de respiraţie şi că s-a plimbat şi chiar le-a spus medicilor: „Simt că aş putea ieşi astăzi din spital”.

Surse au declarat anterior CNN că preşedintele are febră mică.

Conley a refuzat să spună când crede că a contractat virusul, sau când a avut săptămâna aceasta ultimul test negativ Covid-19 sau câte persoane din anturajul preşedintelui ar fi putut fi expuse, având în vedere că Trump poartă rareori o mască de protecţie.

Deşi Conley i-a oferit lui Trump un prognostic bun, tratamentele administrate preşedintelui în ultimele 24 de ore au fost privite cu îngrijorare.

În timp ce preşedintele era încă la Casa Albă, i s-a administrat un cocktail experimental cu anticorpi policlonali Regeneron, un tratament care nu a fost încă aprobat de Administraţia pentru Alimente şi Medicamente, menit să contribuie la creşterea sistemului imunitar al preşedintelui în timp ce luptă împotriva virusului.

Odată ajuns la Walter Reed, Conley a spus că medicii i-au administrat medicamentul antiviral Remdesivir, care s-a dovedit că scurtează timpul de recuperare pentru unii pacienţi cu coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/10/profimedia-0561258704.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/10/profimedia-0561258704-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Următoarele 48 de ore vor fi critice pentru preşedintele Donald Trump în timp ce se află internat la centrul militar medical Walter Reed, a declarat reporterilor CNN o sursă familiarizată cu sănătatea preşedintelui. ...