„PNL a reuşit victorii cu valoare simbolică împotriva PSD: Vrancea a fost câştigată de candidatul PNL Cătălin Toma. Am reuşit să câştigăm judeţe în care PSD condus în ultimii 30 de ani, judeţe care au fost ţinute în sărăcie. De asemenea, am reuşit să câştigăm cel mai mare număr de primari de municipii reşedinţă de judeţ şi, de asemenea, un număr semnificativ de primari de municipii şi primari de oraşe”, a spus Ludovic Orban, după şedinţa conducerii PNL.

Orban a spus că preşedinţii organizaţiilor care nu au performat şi-au dat demisia de onoare, între ei şi fostul primar al Timişoarei, Nicolae Robu.

„Sigur că am discutat şi în cadrul şedinţei şi de filialele care nu au obţinut performanţă. În urma acestei analize, mai mulţi preşedinţi de filiale şi-au dat demisia de onoare. Este vorba de filialele care au obţinut un scor de sub 27%. Filiala Ialomiţa, filiala Brăila, Hunedoara, Buzău. De asemenea, şi-a depus demisia din funcţia de preşedinte domnul fost primar al Timişoarei, Nicolae Robu şi preşedintele PNL Satu Mare”, a spus Orban.

În aceste filiale, Orban a mandatat vicepreşedinţii organizaţiilor regionale, împreună cu secretarul general, să consulte organizaţiile, primarii şi filialele locale, astfel încât să se poată desemna conducere interimară care să crească performanţa partidului pentru alegerile parlamentare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/09/7595742-mediafax-foto-eduard-vinatoru.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/09/7595742-mediafax-foto-eduard-vinatoru-300x300.jpgrootstireaUncategorised
„PNL a reuşit victorii cu valoare simbolică împotriva PSD: Vrancea a fost câştigată de candidatul PNL Cătălin Toma. Am reuşit să câştigăm judeţe în care PSD condus în ultimii 30 de ani, judeţe care au fost...