Belgia anunţă noi măsuri de relaxare deşi numărul cazurilor de COVID-19 este în creştere. Wilmes: ”Purtarea măştii este importantă atunci când vrem să controlăm o epidemie, însă nu mai este nevoie să o purtăm peste tot”.

Belgia anunţă că masca nu mai este obligatorie în spaţiul public, afară şi reduce perioada de autoizolare, deşi numărul cazurilor de COVID-19 este în creştere.

Prim Ministrul, Sophie Wilmes, a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă că, începând cu 1 octombrie, cei care au intrat în contact cu o persoană infectată vor trebui să stea în carantină şapte zile, spre deosebire de 14 zile, cum este acum. De asemenea, purtarea măştii în spaţiile deschise nu va mai fi obligatorie, decât în magazine, la cinema, transportul public şi alte zone aglomerate.

Johnson & Johnson începe faza a treia de testare pentru vaccinul experimental dezvoltat de companie. Planul e ambiţios, 60.000 de voluntari din toată lumea, vor fi inoculaţi.

Locuitorii Madridului sunt la un pas de a ajunge din nou în carantină generală şi mulţi dintre ei cred că lucrurile nu se fac bine. Unii cred că cetăţenii nu au fost suficienţi de responsabili şi că poliţia nu a făcut faţă petrecerilor ilegale, care au contribuit la răspândirea virusului.

Este cel de-al patrulea program susţinut de Statele Unite pentru găsirea unui vaccin eficient împotriva Covid-19.

 Marea Britanie se teme de ce e mai rău şi impune restricţii mai dure. Care sunt acestea şi de când intră în vigoare  

 

  • Spitalul John Hopkins University (JHU) a anunţat că numărul morţilor din cauza COVID-19 a ajuns la 200.000 de persoane. Unitatea a colectat date privind gradul de îmbolnăvire cu COVID-19 încă de la începutul pandemiei, din ianuarie, odată cu primul caz confirmat în SUA. În SUA, peste 6.8 milioane de persoane suferă de COVID-19 

Preşedintele Donald Trump a fost aspru criticat pentru felul în care a gestionat criza indusă de COVID-19. Ce a declarat oponentul său, Joe Biden 

 

 

 

Nu se mai permite accesul liber în aceste cartiere şi oraşe decât pentru a ajunge la locul de muncă. Localnicii sunt foarte nemulţumiţi, iar măsura îi afectează şi pe mulţi români care trăiesc în aceste cartiere. 

 

Planurile au fost examinate la începutul acestei luni, după o creştere a cazurilor de coronavirus, evenimentele pilot fiind limitate la 1.000 de persoane. Nivelul de alertă din Marea Britanie Covid-19 s-a mutat la 4, ceea ce înseamnă că transmisia este „ridicată sau în creştere exponenţială

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]ax.ro.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/09/profimedia-0556421143.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/09/profimedia-0556421143-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Belgia anunţă noi măsuri de relaxare deşi numărul cazurilor de COVID-19 este în creştere. Wilmes: ”Purtarea măştii este importantă atunci când vrem să controlăm o epidemie, însă nu mai este nevoie să o purtăm peste tot”....