Dacă te doare stomacul şi cauţi tratament pe Google s-ar putea să fii de ajutor, scrie Bloomberg.

Căutările pe internet privind simptomele gastro-intestinale au prezis o creştere a cazurilor de COVID-19, spun cercetătorii de la Spitalul General din Massachusetts.

Aceştia au comparat căutările pe Google legate de pierderea gustului, mirosului şi apariţia diareei cu infectarea cu COVID-19, în 15 state americane.

Cele mai multe căutări au fost făcute de locuitorii din New york, New Jersey, California, Massachusetts şi Illions. Ulterior, s-au dovedit a fi şi cele mai afectate oraşe de pandemie. Datele subliniază că Google Trends poate fi un instrument valoros pentru prezicerea unor noi focare de COVID-19.

În plus, oamenii de ştiinţă testează urmele coronaviruslui în apele utilizate, pentru a identifica locurile în care virusul se răspândeşte.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/09/5680406-afp-mediafax-foto-damien-meyer.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/09/5680406-afp-mediafax-foto-damien-meyer-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Dacă te doare stomacul şi cauţi tratament pe Google s-ar putea să fii de ajutor, scrie Bloomberg. Căutările pe internet privind simptomele gastro-intestinale au prezis o creştere a cazurilor de COVID-19, spun cercetătorii de...