Ministrul sportului, Ionuţ Stroe anunţă cum se vor desfăşura orele de sport de la începerea şcolilor. Copilul tău va avea un opţional de sport online dacă şcoala la care învaţă va rămâne închisă.

„Este un proiect gândit împreună cu COSR şi cu Aspen Institute şi cu Ministerul Educaţiei. Vom avea şi variantă online la el, apropo de cum se poate preda sportul unor copii acasă, cum poţi să simulezi anumite exerciţii fizice, cum poţi să îţi asiguri distanţarea, să faci un fel  de alfabetizare şi de prezentare mult mai prietenoasă decât o întâlnesc ei, pentru că şcoala e primul loc unde copii se întâlnesc cu sportul şi trebuie să îi prezinţi sportul ca fiind o activitate frumoasă care să îl atragă”, spune ministrul Ionuţ Stroe.

Nu doar copiii au motive de bucurie, ministrul Stroe anunţă şi reluarea tuturor sporturilor din România. Are şi un proiect prin care fanii se vor pute întoarce pe stadioane.

„Săptămâna viitoare vom veni cu un nou ordin care practic, după şi ţinând cont de aceste noi reguli, vom redeschide toate sporturile, inclusiv cele de contact, care aşteptau de ceva vreme. Modalitatea de a aşeza publicul în tribune este extrem de uşoară, pe baza unei rezervări online, apropo de maparea tuturor stadionelor, exact cum am cumpăra bilete la cinematograf”, a adăugat el. 

Ionuţ Stroe ia modelul de afară. Şi nemţii vor permite accesul fanilor în tribune. Organele sanitare au admis ca la meciul de Bundesliga dintre Frankfurt şi Bielefeld să asiste 6 500 de spectatori, asta înseamnă 12 % din capacitatea stadionului.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/09/7395527-mediafax-foto-mihai-dascalescu-1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/09/7395527-mediafax-foto-mihai-dascalescu-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Ministrul sportului, Ionuţ Stroe anunţă cum se vor desfăşura orele de sport de la începerea şcolilor. Copilul tău va avea un opţional de sport online dacă şcoala la care învaţă va rămâne închisă. „Este...