Belarus îţi atrage atenţia şi astăzi. E departe să se liniştească apele acolo iar Svetlana Tihanovskaia face o mişcare care va aduce şi mai multă tensiune. Tihanovskaia se va adresa celor 318 membri ai Adunării Parlamentare a Consiliului Europei.

Din Lituania, unde s-a refugiat, încearcă să obţină sprijinul liderilor UE în vederea unei tranziţii paşnice a puterii în Belarus. În urmă cu câteva zile a cerut sprijinul ONU. În ţară, situaţia e complicată. Ultima lideră a protestatarilor din Belarus a fost răpită de persoane necunoscute.
Maria Kolesnikova a fost urcată cu forţa într-un microbuz, au povestit mai mulţi martori. Poliţia din Belarus a transmis că nu a reţinut-o. Familia acesteia a sesizat oficial dispariţia ei.

Alte două femei politician au renunţat, în ultimele zile, la lupta cu preşedintele Alexandr Lukaşenko şi au părăsit Belarusul. 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/09/profimedia-0551290162-1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/09/profimedia-0551290162-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Belarus îţi atrage atenţia şi astăzi. E departe să se liniştească apele acolo iar Svetlana Tihanovskaia face o mişcare care va aduce şi mai multă tensiune. Tihanovskaia se va adresa celor 318 membri ai Adunării Parlamentare a Consiliului Europei. ...