Imaginea articolului Guvernul Franţei ar putea lua o măsură fără precedent: reducerea la jumătate a perioadei de carantină

Guvernul Franţei ar putea lua o măsură fără precedent: reducerea la jumătate a perioadei de carantină

 

În ultima săptămână, în Franţa s-au infectat aproape 47.000 de persoane. Ieri, au fost înregistrate 7,071 de cazuri.

Deşi numărul de cazuri este într-o continua creştere, Guvernul Franţei ia în calcul să reducă perioada de autoizolare la şapte zile.

Ministrul Sănătăţii. Olivier Véran a declarat că termenul de 14 zile este prea lung. Epidemiologul Antoine Flahault este de acord cu măsura deoarece cele mai multe contaminari se produc în primele cinci zile de la apariţia simptomelor.

Părerile sunt împărţite. Fostul ministru al sănătăţii. William Dab spune că este riscant şi că din nou, circulaţia virusului este foarte mare.

În ultima săptămână, în Franţa s-au infectat aproape 47.000 de persoane. Ieri, au fost înregistrate 7,071 de cazuri. Deşi numărul de cazuri este într-o continua creştere, Guvernul Franţei ia în calcul să reducă perioada de autoizolare la şapte zile. Ministrul Sănătăţii. Olivier Véran a declarat că termenul de 14 zile este prea lung. Epidemiologul Antoine Flahault este de acord cu  măsura deoarece cele mai multe contaminari se produc în primele cinci zile de la apariţia simptomelor. Părerile sunt împărţite. Fostul ministru al sănătăţii. William Dab spune că este riscant şi că din nou, circulaţia virusului este  foarte mare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pngrootstireaUncategorised
...