Pentru tine, Aleph News a început ieri. Pentru echipa canalului, ieri s-a încheiat un an de pregătiri. De la ideea iniţială la emisia din 1 septembrie, au fost zeci de traininguri, sute de şedinţe, mii de documente şi milioane de mesaje, pe toate canalele de comunicare posibile. Epidemia Covid a îngreunat şi mai mult procesul, obligându-ne să găsim din mers soluţii ca să avansăm. Ca să fim gata la timp.

5, 4, 3, 2, 1… Sigla Aleph News, urmată de primul chip al canalului. Iulia Maria începe primul segment de ştiri. O vezi calmă, caldă, profesionistă. Când rosteşte, îţi vorbeşte. Ţie. Şi emisia devine dialog. La ieşirea din platou, colegii din culise sar pe ea, ca pe Ronaldo după un gol memorabil. Emoţiile sunt mai greu de controlat.

Iulia Maria: ”Nu mai aveam cuvinte. Am plâns. Era totul în lacrimile alea. În fond, Aleph e un mediu fluid, nu?”

Mihaela Măncilă : ”Dincolo de cei apropiaţi, m-am trezit cu un mesaj tocmai din America. Un fost coleg de liceu de care nu mai ştiam mare lucru. Aflase că începem şi ne-a urmărit pe Facebook. La el era noapte, dar a stat să mă vadă. Deodată, am simţit că platoul de ştiri este infinit mai mare decât credeam.”

Câţi spectatori ne-au văzut? Site-urile au adus un număr de 240.000 urmaritori. Facebook a strâns 180.000 utilizatori din live-uri şi 60.000 de vizualizări prin news stories. La acestea se adaugă 20.000 persoane reach pe YouTube şi 41.000 reach pe Instagram. Influencerii au susţinut lansarea Aleph News prin stories şi postări pe social media, care ne-au asigurat un reach de un milion şi jumătate de persoane.

Când eşti social television, comentariile curg pe toate reţelele. Inimioare şi cuvinte frumoase de la unii, dar şi vorbe alese de la nelipsiţii hateri. Ai lui Adrian Sârbu, ai câte unui coleg sau, mai simplu, ai ideii de ceva nou. Hateri ai lui Borges nu s-au manifestat. Poate că nu au apucat să-l citească.  

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/09/aleph-1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/09/aleph-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Pentru tine, Aleph News a început ieri. Pentru echipa canalului, ieri s-a încheiat un an de pregătiri. De la ideea iniţială la emisia din 1 septembrie, au fost zeci de traininguri, sute de şedinţe, mii de...