Poate ştiai şi tu că te poţi simţi mai bine dacă ai sângele oxigenat corespunzător. Stresul excesiv, profesia şi vârsta sunt unii dintre factorii care afectează nivelul de oxigen din sânge. De aceea, bancherii, avocaţii, corporatiştii şi medicii apelează des la acest tip de tratament. Costurile unei şedinţe variază între 200 şi 300 de lei, iar efectele se văd printr-un boost de energie şi recuperarea rapidă a organismului.

În cazul sportivilor de performanţă, deşi ozonul în sine nu este o substanţă interzisă, metoda de administrare a ozonului prin sânge este considerată dopaj. Alex are 20 de ani şi este un fost luptător profesionist. A făcut autohemoterapie cu ozon, ca să scape de durerile lombare, imediat după ce s-a retras din activitate.

„Am luat contact cu această terapie care, din punctul meu de vedere, este una foarte bună. Pe mine chiar m-a ajutat. Aveam o tensiune continuă, efectiv nu ştiam ce să mai fac. Întreaga procedură, nu ştiu, cred că a durat în jur de 20-30 de minute. Doar am fost acolo, m-au injectat, m-au alea, şi am plecat pe picioarele mele.”, a declarat Alex Codiţă, fost luptător.

„Această procedură se numeşte autohemoterapie majoră cu ozon, este o metodă de administrare sistemică a ozonului.” Se recoltează 100 mililitri -150 mililitri de sânge in acest recipient steril, este un recipient care nu are compenente din cauciuc, doar din silicon, pentru că ozonul este un oxidant şi ar oxida latexul. Practic noi reuşim să facem un by-pass al plămânilor. Ozonul se produce aici în cabinet, din oxigen medical de puritate 99.9 la sută. Cantitatea de ozon şi concentraţia se stabilesc în funcţie de nevoile pacientului. Ozonoterapia a putut fi clasificată ca Evidence-based medicine, pentru că a îndeplinit criteriile de număr de pacienţi trataţi, efecte adverse observate, lipsa lor.”, a declarat Răzvan Vintilescu, medic specializat în terapia cu ozon.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/08/ozonoterapie.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/08/ozonoterapie-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Poate ştiai şi tu că te poţi simţi mai bine dacă ai sângele oxigenat corespunzător. Stresul excesiv, profesia şi vârsta sunt unii dintre factorii care afectează nivelul de oxigen din sânge. De aceea, bancherii, avocaţii, corporatiştii...