La 96 de ani, Giuseppe Paterno s-a confruntat cu numeroase teste de la viaţă: o copilărie cu lipsuri, războiul şi mai nou, pandemia de coronavirus. Dar nimic nu l-a împiedicat pe bătrânul veteran în cel De-al Doilea Război Mondial să devină absolvent de facultate.

La 90 de ani s-a înscris la Facultatea de Istorie şi Filosofie a Universităţii din Palermo. Miercuri a devenit cel mai în vârstă absolvent din mediul universitar italian. Bătrânul a primit cele mai înalte onoruri, fiind primul din clasa sa.

Paterno a mărturisit că nu i-a fost teamă de coronavirus, după ce a trecut prin sărăcie şi război. Dar, a fost un pic neîncrezător atunci când a trebuit să participe la cursurile online. Acum că şi-a luat diploma în istorie, Paterno îşi propune să se dedice scrisului.

“Proiectul meu pentru viitor este să mă dedic scrisului. Vreau să revizuiesc toate textele pe care nu am avut nicio şansă să le explorez până acum. Acesta este obiectivul meu”, a declarat Paterno.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/08/paterno-639x1024.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/08/paterno-300x300.jpgrootstireaUncategorised
La 96 de ani, Giuseppe Paterno s-a confruntat cu numeroase teste de la viaţă: o copilărie cu lipsuri, războiul şi mai nou, pandemia de coronavirus. Dar nimic nu l-a împiedicat pe bătrânul veteran în cel De-al...