Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu a adoptat vineri o decizie prin care se impune obligativitatea purtării măştii de protecţie pe faleze, în pieţe deschise, târguri/oboare, gări, autogări, staţii pentru transportul în comun, parcuri şi locuri de joacă.

 

„Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie pentru toate persoanele prezente în spaţiile publice deschise, cum ar fi: faleze, pieţe deschise, târguri/oboare, gări, autogări, staţii pentru transportul în comun, parcuri, locuri de joacă. Excepţie fac următoarele categorii de persoane: persoanele care desfăşoară activităţi fizice intense şi/sau în condiţii de muncă solicitante, cum sunt temperaturile ridicate sau umiditatea crescută, copiii cu vârsta mai mică de 5 ani”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Giurgiu.

 

De asemenea, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis interzicerea comercializării şi consumului produselor alimentare şi a băuturilor alcoolice şi nealcoolice în spaţiile special destinate, dispuse în exteriorul clădirilor, în intervalul orar 23.00 – 6.00.

 

„În afara intervalului menţionat, operatorii economici care desfăşoară aceste activităţi au obligaţia să ia măsuri pentru limitarea numărului de clienţi la numărul locurilor pe scaune, precum şi a oricăror activităţi care presupun interacţiunea fizică între clienţi, inclusiv dansul”, se arată în comunicat.

 

Totodată, este intersiză desfăşurarea activităţii cu publicul pentru firmele din domeniul jocurilor de noroc, în intervalul orar 23.00 – 6.00.

 

Toate măsurile intră în vigoare din 1 august.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/07/profimedia-0541919601-2.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/07/profimedia-0541919601-2-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu a adoptat vineri o decizie prin care se impune obligativitatea purtării măştii de protecţie pe faleze, în pieţe deschise, târguri/oboare, gări, autogări, staţii pentru transportul în comun, parcuri şi...