„Menţionăm că posturile care se reduc sunt posturi vacante, deci neocupate şi care nu generează efecte juridice şi financiare”, arată documentul.

Expunerea de motive arată că în ultimii 2 ani, „prin reglementări succesive şi în dezacord cu principiile organizării administraţiei publice centrale”, Comisia Naţională de Strategie şi Pronoză a dobândit competenţe care nu au legătură cu activitatea sa, precum administrarea schemelor de ajutor de stat, finanţator pentru autorităţile administraţiei publice locale din Fondul de Dezvoltare şi Investiţii, unitate centrală de fundamentare şi atribuire a proiectelor strategice de investiţii realizate între sectorul public şi unul sau mai mulţi parteneri privaţi.

Pentru corectarea situaţiei, Guvernul o modificat actele normative care au adus atribuţii noi Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză.

Ca efect al noilor modificări în ceea ce priveşte obiectivele, funcţiile şi atribuţiile Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză şi, ţinând cont de concluziile unei evaluări organizaţionale care a fost realizată în cadrul acestei autorităţi publice, se propune reducerea numărului de posturi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/07/profimedia-0319109087.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/07/profimedia-0319109087-300x300.jpgrootstireaUncategorised
„Menţionăm că posturile care se reduc sunt posturi vacante, deci neocupate şi care nu generează efecte juridice şi financiare”, arată documentul. Expunerea de motive arată că în ultimii 2 ani, „prin reglementări succesive şi...