La ferma de legume Mamming, din Bavaria- Germania, unde 178 de muncitori sezonieri sunt infectaţi de noul coronavirus din 480, majoritatea români, s-a instituit carantina, iar presa din Germania, citând Institutul Robert Koch, arată că acesta este noul „hotspot”- zonă roşie a Germaniei.

„Singura zonă roşie pe harta Institutului Robert Koch este în Bavaria: districtul Dingolfing-Landau este noul punct de reper Corona la nivel naţional. După focarul la o fermă de legume din Mamming, numărul de noi infecţii la 100.000 de locuitori în ultimele şapte zile, este de aproape patru ori mai mare decât limita 50 la 191”, arată br.de.

Site-ul citează Ministerul Sănătăţii care a clasat astăzi districtul bavarului inferior drept singura „zonă de risc din Germania” şi arată că vacanţele pe coasta Schleswig-Holstein de Nord şi Marea Baltică pentru persoanele din districtul Dingolfing-Landau sunt posibile în prezent numai dacă fac test de coronavirus, acesta este negativ şi nu a fost făcut cu mai mult de 48 de ore la momentul intrării în zonă.

Cei care călătoresc la Schleswig-Holstein dintr-o astfel de zonă de risc fără să aibă test negativ vor să fie carantinaţi la rândul lor timp de 14 zile şi raportaţi departamentului local de sănătate. Potrivit autorităţilor, carantina este „concepută” într-un apartament de vacanţă sau o cameră de hotel.

Limita de 50 de noi infecţii cu coronavirus la 100.000 de locuitori este depăşită doar în districtul bavarez Dingolfing-Landau, unde 174 lucrători la recoltare s-au infectat. Toţi cei din comunitatea afectată #Mamming pot fi testaţi gratuit, arată şi ZDF.

 

 

Pe reţelele de socializare, germanii se arată îngrijoraţi de situaţie şi cer închiderea zonei.

De la izbucnirea pandemiei Covid 19, 206.751 de persoane au fost infectate în Germania care nu se află printre cele 10 cele mai afectate ţări din UE de noul coronavirus, arată Digitaldaily.de.  Rata de deces în Germania este de 4,4% iar în prezent Bavaria are cele mai multe noi cazuri de coronavirus din Germania. În Dingolfing-Landau, arată acelaşi site, au fost ieri 165 de noi bolnavi, cu 139 mai mulţi decât media ultimelor 7 zile.

Districtul Dingolfing-Landau a prezentat cele mai multe noi cazuri din toată Germania în ceea ce priveşte populaţia (171). 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/07/deutsch-1.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/07/deutsch-1-300x300.pngrootstireaUncategorised
La ferma de legume Mamming, din Bavaria- Germania, unde 178 de muncitori sezonieri sunt infectaţi de noul coronavirus din 480, majoritatea români, s-a instituit carantina, iar presa din Germania, citând Institutul Robert Koch, arată că acesta...