Peste 20.000 de turişi au ajuns la Vadu şi la Corbu în weekendul trecut, în căutarea unor destinaţii de relaxare mai puţin populate. Aglomeraţia a dus la reconfigurarea traseului pentru viitor pentru unii turişti, care caută variante de relaxare mai low profile, precum Jurilovca, Gura Portiţei, Tuzla sau Sulina. 

Andruţa a mers la Vadu, în căutarea unei plaje sălbatice. S-a simţit mai în siguranţă decât în alte staţiuni, dar a fost mult mai aglomerat decât în alţi ani. Fiica ei, Margo, a fost protejată mai degrabă când a stat în apă. Pe plajă, însă, corturile erau amplasate mai aproape de apă decât permite legea, turiştii au încins grătare sau au făcut mâncare la butelii de camping, iar mult gunoi a sfârşit aruncat acolo unde turiştii stau la soare.

„Apa e minunată, e super caldă, linişte totală!”, spune Andruţa, precizând că se simte mai în siguranţă în apă decât pe plajă. 

Ce oferte găsesc turiştii care caută plaje sălbatice? 

„În Sfântul Gheorghe, ai cam tot ce-ţi trebuie de la o plajă sălbatică. Preţurile sunt pentru toate buzunarele. Avem toată plaja de cazare la privat, de cazare la pensiune. Pensiune de două stele, de trei stele, de patru stele, deci există absolut orice fel de categorie”, a spus Dragoş Anastasiu, antreprenor în domeniul turismului. 

Co-autor: Ana Maria Abăluţă

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/07/plaja-lucian-muntean-1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/07/plaja-lucian-muntean-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Peste 20.000 de turişi au ajuns la Vadu şi la Corbu în weekendul trecut, în căutarea unor destinaţii de relaxare mai puţin populate. Aglomeraţia a dus la reconfigurarea traseului pentru viitor pentru unii turişti, care caută...