Nu, nu e vorba de Star Trek, ci de noul logo al Forţelor Spaţiale ale Statelor Unite.

La începutul acestui an, o imagine a circulat pe internet, despre care mulţi au crezut că ar fi logo-ul Forţelor Spaţiale, însă s-a dovedit a fi sigiliul, nu logo-ul noii ramuri militare.

        

Acum însă, a fost dezvăluit logo-ul oficial, împreună cu motto-ul soldaţilor spaţiali – „Semper Supra”, un motto care reprezintă „rolul în stabilirea, menţinerea şi păstrarea libertăţii de operare a Statelor Unite în spaţiu” pe care noua ramură militară îl are.

În ce priveşte simbolistica logo-ului, militarii spaţiului spun că acel contur argintiu în forma literei delta, reprezintă protecţia împotriva oricărui adversar sau ameninţare şi este un omagiu adus forţelor aeriene şi comandamentului spaţial, care au folosit prima dată acest simbol, în 1961.

Fundalul negru reprezintă vasta întunecime a spaţiului. Cele patru elemente triunghiulare reprezintă cele patru ramuri ale armatei, infanteria, marina, aviaţia şi infanteria marină. Forma literei V din interior reprezintă lansarea unei rachete, iar steaua este Steau Polară, care reprezintă modul în care valorile esenţiale ghidează misiunile Forţei Spaţiale.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pngrootstireaUncategorised
Nu, nu e vorba de Star Trek, ci de noul logo al Forţelor Spaţiale ale Statelor Unite. La începutul acestui an, o imagine a circulat pe internet, despre care mulţi au crezut că ar...