Ion Cristoiu: În stilul Pro TV, Andreea Esca a făcut propagandă. E vorba de deontologia unei asemenea emisiuni. Ea a mai fost bolnava şi de alte lucruri, de ce nu a vorbit de ele?

 

Marius Tucă: Pentru că acum se vorbeşte despre COVID. 

 

Ion Cristoiu: Pe mine mă enervează cei care folosesc  de asta ca să aibă parte de celebritate. Poate că e sincera, dar poate fără să vrea s-a înscris într-o campanie publicitară începută de guvern.

 

Marius Tucă: Spuneam despre emblemă, despre un post mare. E suficient că noi doi suntem aici şi putem spune ce vrem întotdeauna.

Ion Cristoiu: Noi nu negăm existenţa pericolului. Eu chiar port mască peste tot. Dar ceea ce fac ei e criminal: creează o stare de panică. Noi trebuia să spunem: convieţuirea cu coronavirusul e normală. Senzaţia de anormalitate pe care o creează ei e o chestiune criminală pentru starea economică a poporului roman. De exemplu, vine o vijelie, şi dacă autorităţile spun că ne ia casele, ma duc şi mă ascund sub pământ. Dacă spun că e sub control, atunci mă calmez.

 

Marius Tucă:  Noi vorbeam în martie că închiderea oamenilor în casă e o prostie şi ne înjurau toţi. De ce lucrurile astea se întâmplă numai în România, această isterie, panică, această amenintare permanentă?

 

Ion Cristoiu: Eu cred că România este în continuare un poligon de încercare. O să vedeti că şi alte ţări carantinează. Oamenii au stat peste tot două luni în casă. În timpul ăsta vă sacrificaţi, şi după două luni daţi din aripi. Asta a fost vorba lor. Am ieşit de acolo, occidentul a zis „acum putem să trăim cât de cât normal”. Traiul cu masca nu e un trai normal.

 

Marius Tucă:  Îmi dau seama şi de naivitatea noastră. Am crezut că după două luni e ok. De ce ar fi trebuit să credem asta?

 

Ion Cristoiu: Putea să fie mult mai simplu. Convieţuim cu coronavirusul. La un moment dat era recomandarea: purtaţi mască doar dacă sunteţi bolnavi. Virusul nu a dispărut la căldură. Dacă soluţiile sunt distanţarea şi masca, de ce ne-au carantinat? Noi am stat două luni în casă crezând că nu mai purtăm masca.

 

Marius Tucă: Noi credeam că dispare virusul.

 

Ion Cristoiu: Ne-au lăsat impresia ca virusul nu va mai fi. Nu ni se spune să ne întoarcem în case, să purtăm mască. Nu puteam sa facem asta din martie?Klaus Iohannis nu a purtat amsca la bruxelles, de ce? 

 

Marius Tucă: Orban şi Tătaru sunt în linia întâi mult peste Arafat. Mulţi doctori au devenit cioclii apocalipsei.

 

Ion Cristoiu: Logic, atmosfera e apocaliptică. Atunci de ce face alegeri?

 

Marius Tucă: Nu cred că o să se facă. Dacă vreţi să faceţi alegeri, ce faceţi cu ştampila pe care vin oamenii să o ia în mână să ştampileze, cu pixul, cu buletinul?

 

Ion Cristoiu: Ce faci cu buletinul de vot? 

 

Marius Tucă: Când e vorba de ştampilă, trebuie dezinfectată după fiecare vort, la fel. pixul.

 

Ion Cristoiu: Deci fiecare comisie trebuie să aibă o sticlă de spirt.

 

Marius Tucă: Credeţi că vor fi alegeri?

 

Ion Cristoiu: Da.

 

Marius Tucă: De ce?

 

Ion Cristoiu: Cele două mari partide s-au înţeles să le scoată pe celelalte din joc.

Cunoscutul jurnalist şi publicist analizează împreună cu Marius Tucă cele mai importante evenimente ale ultimelor zile.

O emisiune LIVE ,,Marius Tucă Show”, pe care nu vrei să o ratezi, începând cu ora 20.00, pe mediafax.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/07/7543094-mediafax-group-eduard-vinatoru-6.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/07/7543094-mediafax-group-eduard-vinatoru-6-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Ion Cristoiu: În stilul Pro TV, Andreea Esca a făcut propagandă. E vorba de deontologia unei asemenea emisiuni. Ea a mai fost bolnava şi de alte lucruri, de ce nu a vorbit de ele? ...