Universitatea Craiova a anunţat pe pagina de Facebook că alte două teste de COVID-19 au fost pozitive. Este vorba despre doi membri ai staff-ului tehnic. Liderul Ligii 1 a precizat că testele jucătorilor au ieşit negative.

„Din păcate, la testarea suplimentară au fost două cazuri pozitive, ambele din rândul staffului Universităţii Craiova. Vestea bună este că toţi fotbaliştii noştri sunt negativi, având un singur test neconcludent”, a comunicat clubul de fotbal. 

 

În urmă cu trei zile, team managerul echipei, Lucian Pretorian, a aflat şi el că are virusul. Şi antrenorul Cristiano Bergodi a avut emoţii, după un prim test neconcludent.

Universitatea Craiova este lider în Liga 1 şi mai are de jucat doar două meciuri din acest sezon. Oltenii aşteaptă titlul de 29 de ani. 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/07/craiova-universitatea-1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/07/craiova-universitatea-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Universitatea Craiova a anunţat pe pagina de Facebook că alte două teste de COVID-19 au fost pozitive. Este vorba despre doi membri ai staff-ului tehnic. Liderul Ligii 1 a precizat că testele jucătorilor au ieşit negative. „Din păcate, la testarea...