Restricţiile impuse de epidemia de coronavirus nu au fost o piedică pentru doi îndrăgostiţi care erau nerăbdători să se căsătorească. Ei au găsit soluţia care respectă restricţiile impuse de epidemia de coronavirus. „Nu am vrut să schimbăm data… tot ce ne doream era să ne căsătorim“, au mărturisit cei doi. 

 

Pentru că nu mai voiau să aştepte ridicarea restricţiilor, Camilla Oyjord, din Norvegia, şi Alexander Clern, din Suedia, şi-au spus „DA“ la graniţă, fiecare aflându-se în ţara sa de baştină. Evenimentul a avut loc în mijlocul unei păduri din regiunea sud-estică Holebekk, Norvegia, chiar la frontiera cu Suedia. 
 

Doar o panglică albă i-a despărţit pe cei doi şi pe invitaţii fiecăruia, rude şi prieteni. Printre invitaţi „s-au strecurat“ şi doi poliţişti, care au venit să se asigure că nimeni nu trece de panglică. „Poliţiştii au întrebat politicos dacă pot urmări ceremonia. Bineînţeles, răspunsul nostru a fost «Da»“, au spus tinerii căsătoriţi, scrie BBC.

 

Mireasa a povestit că ideea i-a aparţinut ei, doar că, iniţial, a spus-o ca pe o glumă. Totuşi, familiile mirilor şi amicii lor au fost încântaţi de variantă. „Am vrut să devenim soţ şi soţie! Dragostea învinge totul“, a spus Camilla. Mirele a mărturisit că nu credea că va veni cineva la un astfel de eveniment, pentru că oamenii aveau de făcut o călătorie lungă prin pădure.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/07/hepta-2401337.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/07/hepta-2401337-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Restricţiile impuse de epidemia de coronavirus nu au fost o piedică pentru doi îndrăgostiţi care erau nerăbdători să se căsătorească. Ei au găsit soluţia care respectă restricţiile impuse de epidemia de coronavirus. „Nu am vrut să...