Pianul este cel mai bun prieten al Sabinei, practic, dintotdeauna. Încă de când era în liceu, a învăţat elevii să cânte la acest instrument. Nu a făcut-o niciodată pentru bani, dar nu i-ar strica nişte venituri mai mari.

„Am început să predau din liceu. Eu predau pian şi mi-a placut foarte mult relaţia asta de unu la unu cu elevul şi posibilitatea de a-l forma şi a-l împinge spre performanţă”, a spus Sabina Alexandrescu. 

A încercat şi sistemul privat, însă nu a fost mulţumită.

În opinia sa, „la privat nu se încurajează performanţa şi simţi că nu ai o ţintă”.

Povesteşte că, în perioada cât a lucrat în mediul privat a simţit nevoia să se reprofileze, deoarece nu exista o continuitate. „Atât de rău era… dar nu ţinea de felul în care eram tratată de şefi, ci de faptul că nu exista un curs, nu exista o continuitate, nu făceam acelaşi lucru tot timpul”, a explicat aceasta. 

Şcoala online nu a fost deloc ceea ce se aştepta, cu atât mai mult cu cât muzica nu se poate preda la distanţă.

Pentru a continua să lucreze cu elevii, Sabina trebuie să treacă definitivatul, examenul care o validează în funcţia de profesor. Trebuie să obţină cel puţin nota 8, altfel, riscă să nu se mai poată întoarce la catedră. 

 

Date statistice

6.776 de candidaţi la examenul de definitivat

798 de candidaţi în Bucureşti

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/07/profimedia-0451636669.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/07/profimedia-0451636669-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Pianul este cel mai bun prieten al Sabinei, practic, dintotdeauna. Încă de când era în liceu, a învăţat elevii să cânte la acest instrument. Nu a făcut-o niciodată pentru bani, dar nu i-ar strica nişte venituri...