Deşi are cazuri considerabil mai puţine confirmate – 297.951 – Regatul Unit are încă al treilea cel mai mare număr de decese, cu 45.586 de victime.

Numărul real de cazuri este probabil mult mai mare. Multe cazuri nu sunt descoperite din cauza lipsei de testare cu precădere în ţările cu sisteme medicale mai puţin dezvoltate.

OMS a ţinut o sesiune online de întrebări şi răspunsuri.

Întrebată despre măşti, dr. Maria Van Kerkhove, directorul tehnic OMS pentru Covid-19, a declarat că agenţia recomandă ca acestea să fie purtate de lucrătorii din domeniul sănătăţii, de cei care prezintă simptome de coronavirus şi în situaţii în care nu este posibilă distanţarea fizică, în special în locuri închise.

Dr. Mike Ryan, directorul executiv al programului OMS pentru urgenţe medicale, a avertizat că şcolile sunt un microcosmos al societăţii atunci când vine vorba de răspândirea Covid-19.

Ştim că copiii pot răspândi boala. Din fericire, marea majoritate a copiilor nu suferă de o boală foarte severă, dar asta nu înseamnă că nu pot participa la procesul de transmitere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/07/profimedia-0505763035.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/07/profimedia-0505763035-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Deşi are cazuri considerabil mai puţine confirmate - 297.951 - Regatul Unit are încă al treilea cel mai mare număr de decese, cu 45.586 de victime. Numărul real de cazuri este probabil mult mai...