Dacă telefoanele din 2020 ţi se par prea mari, o companie din China te salvează. A lansat Jelly 2.0, cel mai mic smartphone din lume. Are doar 7 centimetri pe diagonală: e cât jumătate de iPhone.

Telefonul are o baterie semnificativă, o cameră performantă şi specificaţii neaşteptate pentru un smartphone atât de mic. Iar preţul este şi el pe măsură: doar 159 de dolari.

„De ce atât de mic? Poate că ai observat că în zilele noastre telefoanele devin prea mari pentru a încăpea în pantaloni. Ei bine, ăsta e portabil”, spune prezentantorul unui review postat pe contul de Youtube I love crowdfounding. 

Care ar fi principalul avantaj al noului smartphone? „E noul Jelly 2.0. E micuţ, nu? Asta e ideea!”. 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/07/jelly2.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/07/jelly2-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Dacă telefoanele din 2020 ţi se par prea mari, o companie din China te salvează. A lansat Jelly 2.0, cel mai mic smartphone din lume. Are doar 7 centimetri pe diagonală: e cât jumătate de iPhone.Telefonul are o baterie semnificativă, o cameră performantă şi...