Dacă vine sfârşitul lumii, pentru că cineva a apăsat pe un buton, sau pentru că cineva nu a purtat mască, putem sta liniştiţi, urmaşii noştri vor putea reconstrui civilizaţia.

Cei de la GitHub au strâns toate datele esenţiale despre omenire într-o arhivă de 21 TeraBytes, pe care au ascuns-o la 250 de metri adâncime, într-o fostă mină din arhipelagul Svaldarb.

Arhipelagul e situat dincolo de Cercul Polar, aproape de Polul Nord. Arhiva conţine informaţii plecând de la piatra Rosetta, cu care au fost descifrate hieroglifele, până la algoritmi de inteligenţă artificială.

Deşi nu e foarte sigur că supravieţuitorii vor mai dori o civilizaţie ca a noastră.

Nat Friedman, CEO-ul GitHub e însă optimist.

”Sunt destul de optimist cu privire la civilizaţia noastră, aş paria că oamenii vor prospera pentru mult timp pe Pământ. Aşa că mă gândesc că ar putea fi mai degrabă un fel de capsulă a timpului”, a declarat Nat Friedman, CEO GitHub.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/07/mina.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/07/mina-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Dacă vine sfârşitul lumii, pentru că cineva a apăsat pe un buton, sau pentru că cineva nu a purtat mască, putem sta liniştiţi, urmaşii noştri vor putea reconstrui civilizaţia. Cei de la GitHub au...