„În urma controalelor efectuate, politistii au aplicat 111 sancţiuni contravenţionale după cum urmează: 67 pentru nerespectarea obligaţiei de a purta masca de protecţie (în valoare de peste 20.000 de lei); 44 pentru încălcarea prevederilor legislaţiei rutiere in vigoare( in valoare de peste 10.000 de lei)”, anunţă sursa citată.

Totodata, în cadrul acţiunii au fost reţinute 12 certificate de înmatriculare pentru deficiente tehnice şi trei permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conducere autovehicule pe drumurile publice.

De exemplu, un bărbat in vârsta de 24 de ani a efectuat transport public de persoane in regim de taxi şi nu purtat pe timpul transportului masca de protectie. De aseamnea, clientul pe care îl transporta, un bărbat in vârsta de 21 ani nu utiliza masca de protectie. Ambele persoane au fost sancţionate pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020, cu amenda in cuantum de 500 lei.

Un alt caz a fost al unei femei în vârsta de 25 de ani, pasager intr-un autovehicul care efectua transport public de persoane in regim taxi, nu a respectat obligaţia de a purta masca de protectie. Persoana in cauza a fost sancţionata cu amenda in valoare de 500 lei pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de Covid 19.

Acest tip de acţiuni vor continua şi in perioada următoare, context in care reamintim tuturor cetăţenilor sa conştientizeze importanta respectării măsurilor de protectie(utilizarea măştii) atunci când se deplasează in autovehiculele care efectuează transport de persoane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/07/hepta-4035125.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/07/hepta-4035125-300x300.jpgrootstireaUncategorised
„În urma controalelor efectuate, politistii au aplicat 111 sancţiuni contravenţionale după cum urmează: 67 pentru nerespectarea obligaţiei de a purta masca de protecţie (în valoare de peste 20.000 de lei); 44 pentru încălcarea prevederilor legislaţiei rutiere...