Cartea „Prea mult şi niciodată suficient: cum a creat familia mea cel mai periculos om din lume” a fost suspendată de la publicare. Biografia celui mai puternic om din SUA, făcută de nepoata sa, Mary Trump, prezintă un „portret revelator, autoritar al lui Donald J. Trump şi al familiei toxice care l-au făcut să fie aşa”, după cum descrie editura Simon & Schuster.

Curtea Supremă din New York a decis să blocheze temporar publicarea cărţii nepoatei preşedintelui. Robert Trump, fratele mai mic al lui Donald, a fost mulţumit de hotărâre, după ce a încercat să blocheze în nenumărate rânduri cartea nepoatei Mary.

La decesul fondatorului imperiului Trump, Fred, tatăl preşedintelui, toţi membrii familiei, inclusiv Mary, au semnat un acord de confidenţialitate cu privire la moştenirea familială lăsată. Robert a susţinut că publicarea cărţii va încălca acordul semnat, iar informaţiile conţinute vor afecta imaginea familiei Trump.

Adam Rothberg, purtătorul de cuvânt al editurii Simon & Schuster, a declarat în numele companiei, că sunt dezamăgiţi de decizia instanţei.

“Avem de gând să atacăm la apel hotărârea instanţei şi aşteptăm cu nerăbdare soluţionarea problemei”, a declarat Rothberg.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/07/carte-trump.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/07/carte-trump-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Cartea „Prea mult şi niciodată suficient: cum a creat familia mea cel mai periculos om din lume” a fost suspendată de la publicare. Biografia celui mai puternic om din SUA, făcută de nepoata sa, Mary Trump,...