Bernie Ecclestone este ex-CEO al competiţiei de Formula 1 şi omul care a transformat-o într-un show extrem de profitabil.

Acesta a comentat implicarea pilotului Lewis Hamilton în mişcarea antirasistă făcând şi câteva comentarii controversate.

”Oamenii gândesc. Cineva nu este la fel ca oamenii albi. Negrii gândesc acelaşi lucru despre oamenii albi . În multe cazuri, negrii sunt mai rasisti decât ceea ce sunt oamenii albi”, a spus Ecllestone.

CNN l-a contestat pe Ecclestone în legătură cu afirmaţia fără o dovadă concretă  dincolo de a spune că a „observat-o” de-a lungul anilor.

În vârstă de 89 de ani, Ecclestone a continuat spunând că schimbarea atitudinii faţă de rasă nu va veni „cu uşurinţă”, dispreţuind demontarea statuilor statuilor comercianţilor cu sclavi – o mişcare pe care Hamilton a sprijinit-o când statuia lui Edward Colston a fost doborâtă în oraşul englez din Bristol.

„Cred că trebuie să înceapă să fie învăţaţi la şcoală”, a spus Ecclestone.” Cred că este complet stupid să iei toate aceste statui jos. Ar trebui să le lase acolo. Luaţi copiii de la şcoală să se uite şi să spună de ce sunt acolo şi ce sunt oamenii au făcut şi cât de greşit a fost ceea ce au făcut. ”

Mai târziu, vineri, F1 a emis o declaraţie pe site-ul său în care spunea că „este în totalitate în dezacord cu comentariile lui Bernie Ecclestone care nu legătură cu Formula 1.

“Domnul Ecclestone nu a jucat niciun rol în Formula 1 de când a părăsit organizaţia noastră în 2017, titlul său de preşedinte Emerit, a fost onorific, şi a expirat în ianuarie 2020”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/06/bernie-ecclestone-afp.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/06/bernie-ecclestone-afp-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Bernie Ecclestone este ex-CEO al competiţiei de Formula 1 şi omul care a transformat-o într-un show extrem de profitabil. Acesta a comentat implicarea pilotului Lewis Hamilton în mişcarea antirasistă făcând şi câteva comentarii controversate....