În total 64 de angajaţi au fost depistaţi cu noul virus într-un depozit care aparţine societăţii Bartolini. Din numărul total 44 de lucrători sunt asimptomatici, precizează Corriere. Depozitul a fost închis de urgenţă.

 

În Italia, epidemia pare să se afle sub control, în această săptămână înregistrându-se între 18 şi 30 decese zilnic şi un număr de contaminări în scădere.

 

Cazul este ţinut sub control, iar oficialii din Departamentul de Sănătate din Bologna au spus: „Focarul este sub control şi ştim unde să investigăm” – asigură Paolo Pandolfi, directorul departamentului de sănătate publică al AUSL din Bologna. 

 

„Probabil că va exista o tendinţă de creştere în zilele următoare. Într-adevăr, cu cât găsim mai multe cazuri noi, cu atât mai bine, pentru că înseamnă că activitatea noastră funcţionează.Controalele au fost extinse asupra tuturor angajaţilor şi familiilor acestora.”, a spus oficialul.

 

Au fost găsite şi explicaţii cu privire la creşterea acestui bilanţ al angajaţilor depozitului, iar principala a fost neutilizarea măştii de protecţie. 

 

„Regulile trebuie respectate. Nu toată lumea purta mască, respectarea distanţei sociale nu a fost întotdeauna garantat şi au existat unele deficienţe şi în ceea ce priveşte gestionarea spaţiilor în ceea ce priveşte curăţenia”, au spus reprezentanţii unui sindicat local, printr-un comunicat de presă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/06/profimedia-0533636574.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/06/profimedia-0533636574-300x300.jpgrootstireaUncategorised
În total 64 de angajaţi au fost depistaţi cu noul virus într-un depozit care aparţine societăţii Bartolini. Din numărul total 44 de lucrători sunt asimptomatici, precizează Corriere. Depozitul a fost închis de urgenţă. ...