Ştefan Vuza, preşedintele Chimcomplex, afirmă că, în ciuda pandemiei de COVID-19, este un moment bun de investiţii pentru companiile de pe piaţa locală.

”Este bine că a fost o asemenea furtună pentru a abandona anumite direcţii de dezvoltare care mergeau prea încet. Este un moment bun de investiţii, trebuie să investim permanent, oportunităţile sunt destul de mari, trebuie ca organizaţiile să fie şi în trend cu noile tehnologii. Chimia are şanse de a reuşi mai mult pentru că face parte din un lanţ valoric. Noi am mărit capacităţile de producţie, chimia se mulează pe piaţă”, a declarat Ştefan Vuza în cadrul videoconferinţei ZF Cei mai mari jucători din economie. Fabricat în România 2020.

Ştefan Vuza mai spune că exportul a căzut, iar piaţa românească nu este aşa de mare consumatoare de produse chimice. „Ne-a căzut exportul cu peste 30%. Criza a avut un efect de a închide câteva companii din producţia chimică..Piata regională este viitorul, iar toţi producătorii trebuie să vadă ce înseamnă această piaţă pentru a nu fi defavorizaţi în faţa marilor companii germane şi din spaţiul non-UE”.

Preşedintele Chimcomplex a adăugat că firma nu a trimis oameni în şomaj tehnic şi au fost doar două cazuri de contaminare. „Toţi cei 3.000 de angajaţi au mers la serviciu permanent”.

Ştefan Vuza a vrut să cumpere fabrica Oltchim atunci când combinatul era ameninţat cu falimentul. Este considerat cel mai bogat clujean. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/06/oltchim-604-laszlo-raduly.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/06/oltchim-604-laszlo-raduly-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Ştefan Vuza, preşedintele Chimcomplex, afirmă că, în ciuda pandemiei de COVID-19, este un moment bun de investiţii pentru companiile de pe piaţa locală. ”Este bine că a fost o asemenea furtună pentru a abandona...