Helmuth Duckadam a demisionat din funcţia de consilier pe sport al lui Robert Cazanciuc, preşedintele Senatului. Duckadam era numit în funcţie de câteva zile dar a luat ace4astă decizie fără să spună motivul.

Itaă ce a scris Duckadam pe contul de Facebook: ”Câtă răutate şi invidie! Pentru mine, era o onoare şi mândrie să fiu consilierul pe probleme de sport a Preşedintelui Senatului României. Că în acest moment, Preşedinte interimar este dl. Robert Cazanciuc, căruia doresc să-i mulţumesc şi pe această cale pentru propunere, sau era altcineva, din oricare alt partid, pentru mine era totuna.

Ştiam că mandatul meu va fi doar de 5 luni, dar am crezut că, dacă voi veni cu proiecte bune pentru sportul românesc, poate şi viitorul preşedinte al Senatului va apela în continuare la serviciile mele.
Din păcate, invidia şi răutatea unora, m-au făcut să renunţ la această funcţie.
Voi rămâne în continuare consecvent principiilor mele şi nu voi mai activă în fotbal sau politică.
Viaţă merge înainte, să fim sănătoşi!”, a scris Duckadam.

Acesta a demisionat de la FCSB din funcţia de preşedinte de onoare după ce i s-a micşorat salariul cu 78%. Prin contrast, fiica lui Mihai Stoica, Teodora lucrează în continuare la departamentul de marketing al FCSB, fără ca salariul să fie afectat.

Helmuth Duckadam declarase în mai că sunt persoane publice care iau bani ca să spună că au COVID19.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/06/7335118-mediafax-foto-alexandru-raita-1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/06/7335118-mediafax-foto-alexandru-raita-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Helmuth Duckadam a demisionat din funcţia de consilier pe sport al lui Robert Cazanciuc, preşedintele Senatului. Duckadam era numit în funcţie de câteva zile dar a luat ace4astă decizie fără să spună motivul. ...