Conform sursei citate, în cadrul unei întâlniri care a avut loc miercuri la Braşov, Ervin Molnar, directorul general al ANAR şi Adrian Veştea, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, împreună cu specialişti din cadrul Sistemului de Gospodărire a Apelor (SGA) Braşov, ai Administraţiei Bazinale de Apă (ABA) Olt, dar şi cu membrii Unităţii de Implementare a Proiectului Aeroportului Internaţional Braşov, au analizat două mari proiecte ale judeţului Braşov.

„Primul dintre acestea se referă la obiectivul de investiţie a Consiliului Judeţean Braşov privind construirea aeroportului internaţional de la Ghimbav, iar cel de-al doilea are în vedere proiectul Administraţiei Naţionale „Apele Române” (ANAR) de deviere a pârâului Besălcin şi de evacuare a apelor pluviale de pe amplasamentul acestei investiţii”, anunţă sursa citată.

Consiliul Judeţean Braşov propune Administraţiei Bazinale de Apă (ABA) Olt ca devierea pârâului Besălcin să fie realizată şi finanţată de Consiliul judeţean Braşov în cadrul proiectului de investiţie „Aeroport Internaţional Braşov”.

La finalul discuţiilor, toţi cei prezenţi la întâlnire au vizitat zona pentru identificarea soluţiilor fezabile, astfel încât, lucrările celor două proiecte să nu aibă zone de incidenţă, care ar putea zădărnici termenii de finalizare ai aeroportului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/06/flughafen-frankfurt-am-main-gate-a-check-in-0212.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/06/flughafen-frankfurt-am-main-gate-a-check-in-0212-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Conform sursei citate, în cadrul unei întâlniri care a avut loc miercuri la Braşov, Ervin Molnar, directorul general al ANAR şi Adrian Veştea, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, împreună cu specialişti din cadrul Sistemului de Gospodărire a...