Producătorul belgian de cartofi prăjiţi Agristo a fost nevoit să-şi oprească producţia în creştere din cauza faptului că nu poate stoca marfa.

”Nu putem să depozităm cartofii congelaţi. Nu avem spaţii frigorifere”, au spus cei de la Agristo, conform Bloomberg. Criza este una acută şi este provocată de pandemia cu COVID19, mai mulţi producători reclamând lipsa frigiderelor.

Pandemia a făcut ca mâncarea proaspătă, cu predilecţie cea care era servită de restaurante şi hoteluri să fie congelată, concurând astfel cu alimentele care erau congelate în mod tradiţional.

Este cazul de exemplu al cărnii şi produselor din carne care au fost depozitate.

Krystoff Walays, şef de operaţiuni la Agristo, spune că trebuie să oprească producţia: Atunci când nu mai ai spaţiu de depozitare, nu ai altă opţiune”.

Mike Mc Clendon, vicepreşedinte al Linege Logistics, spune că este la 90% din capacitatea de refrigerare şi nu mai are spaţii disponibile.

Blocarea porturilor chineze şi imposibilitatea de a exporta au făcut ca depozitele, în special cele din Europa să fie pline până la refuz. Acest lucru va duce la o criză evidentă, fiind posibil ca o mare parte din alimente să fie aruncată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/05/profimedia-0514164772.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/05/profimedia-0514164772-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Producătorul belgian de cartofi prăjiţi Agristo a fost nevoit să-şi oprească producţia în creştere din cauza faptului că nu poate stoca marfa. ”Nu putem să depozităm cartofii congelaţi. Nu avem spaţii frigorifere”, au spus...