Patriarhia Română a oferit până acum aproape 4.500 de tablete sau alte dispozitive electronice elevilor şi cadrelor didactice din comunităţile dezavantajate pentru a se putea conecta la lecţiile online.

Potrivit unui comunicat al Patriarhiei Române, au fost oferite 4.470 tablete sau alte dispozitive electronice în valoare totală de 2,6 milioane de lei. O parte dintre acestea au fost oferite prin programul „Alege Şcoala”, iar altele prin intermediul eparhiilor.

Acestea au fost oferite mai ales elevilor din clasele a opta şi a douăsprezecea.

„În contextul pandemiei actuale, Patriarhia Română oferă tablete sau alte dispozitive electronice elevilor (în special, celor de clasa a VIII-a şi a XII-a) şi cadrelor didactice din comunităţile dezavantajate, pentru a se putea conecta la lecţiile on-line şi pentru a continua astfel procesul de predare-învăţare”, se arată în comunicat.

Astfel, Patriarhia susţine că se alătură iniţiativei Ministerului Educaţiei şi Cercetării de a oferi tablete sau alte dispozitive electronice elevilor şi cadrelor didactice din comunităţile dezavantajate.

Totodată, în contextul în care toate unităţile de învăţământ au fost închise din cauza pandemiei actuale, Patriarhia Română susţine că „a oferit elevilor posibilitatea de a păstra contactul cu disciplina şcolară Religie, parte a trunchiului comun în Planurile-cadru pentru învăţământul primar, gimnazial şi liceal, prin emisiunea Ora de Religie, realizată de Trinitas TV, cu sprijinul Sectorului teologic-educaţional al Administraţiei Patriarhale”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/05/profimedia-0514692206-3.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/05/profimedia-0514692206-3-300x300.jpgrootstireaUncategorised
 Patriarhia Română a oferit până acum aproape 4.500 de tablete sau alte dispozitive electronice elevilor şi cadrelor didactice din comunităţile dezavantajate pentru a se putea conecta la lecţiile online. Potrivit unui comunicat...