Primarul Capitalei, Gabriela Firea, şi cei şase primari de sectoare au făcut, astăzi, testele de anticorpi, pentru a îţi arăta care e procedura la care vei fi supus, dacă te afli printre cei ce vor fi testaţi. 

Testele se realizează pe baza unui eşantion reprezentativ, realizat de specialiştii de la INSP. PMB vrea să vadă cum a circulat virusul şi care e gradul de imunizare, pe cale naturală, a populaţiei din Capitală.

„Începând de astăzi, persoanele selectate vor primi scrisorile din partea Primăriei Caăitale şi celor 6 primării de sector, fiecare persoană va putea să accepte sau nu testarea, ea nu este obligatorie, dar considerăm că este necesară (…)Aceste teste arată dacă persoana respectivă a avut deja infecţia, dacă a trecut prin infecţie şi s-a imunizat”, a afirmat Gabriela Firea. 

Dacă te afli printre cei selectaţi şi primeşti scrisoare, vei avea un număr de call-centrer unde îţi poţi da acordul şi vei fi programat. 

„Practic, cetăţenii care vor fi sunaţi şi invitaţi la testare, vor veni la Arena Naţională, după un calendar stabilit, vor avea indicatoare pentru sectorul din care fac parte, noi aici suntem în zona Sectorului 3”, a precizat primarul Capitalei. 

Firea a anunţat că nu vor veni mai mult de 1500 de persoane pe zi.Testarea se va face de luni până duminică, de la 8.00 la 22.00.

Rezultatele vor fi trimise către autorităţile naţionale, pentru a se stabili care sunt măsurile de relaxare care ar putea urma.

De asemenea, dacă te afli printre cei care s-au înscris şi pentru testarea PCR, dar faci parte şi din cei selectaţi, de INSP, pentru testarea de anticorpi, poţi participa la ambele.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/05/fireatest.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/05/fireatest-300x300.pngrootstireaUncategorised
Primarul Capitalei, Gabriela Firea, şi cei şase primari de sectoare au făcut, astăzi, testele de anticorpi, pentru a îţi arăta care e procedura la care vei fi supus, dacă te afli printre cei ce vor fi...