Ştefan e din Urziceni, dar de 15 ani trăieşte în Italia. Lucrează la hotel de pe Insula Ischia. E croitor, o meserie extrem de utilă în această perioadă.

„M-am gândit să ajut pe toate persoanele pe care le pot. Am început să fac măşti. Prima dată am făcut zece, după aceea cererea a fost enormă, nu am făcut faţă”, spune Ştefan Gabriel Ilasi. 

Asta chiar dacă face măşti de dimineaţa şi până seara.

„Le fac din stofă, ele sunt lavabile, adică se spală”, explică românul. 

Fiecare mască ieşită din mâinile lui Ştefan e o bucăţică din uriaşa recunoştinţă pe care Ştefan o are pentru ţara care l-a primit cu braţele deschise şi care îi e acum casă.

Măştile au ajuns mai întâi la prietenii şi cunoscuţii lui Ştefan, dar în ultima vreme, chiar şi carabinierii vin să îl întrebe dacă îi poate ajuta să se protejeze cât sunt la datorie. Iar românul încearcă să îi ajute pe toţi, fără să primească nimic în schimb, decât mulţumiri.

Cu aproximativ 75.000 de cazuri de coronavirus confirmate, Italia se apropie de numărul de îmbolnăviri înregistrat în China. Aproximativ 10% din cei infectaţi au murit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/03/29c817a7-568e-448a-8c17-1021583a5cdb-1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/03/29c817a7-568e-448a-8c17-1021583a5cdb-1.jpgrootstireaUncategorised
Ştefan e din Urziceni, dar de 15 ani trăieşte în Italia. Lucrează la hotel de pe Insula Ischia. E croitor, o meserie extrem de utilă în această perioadă. „M-am gândit să ajut pe toate persoanele pe care le pot. Am început să...