Imaginea articolului Un român din Urziceni face măşti în Italia pe care le dă gratuit oamenilor

În plină criză de coronavirus, un român din Urziceni face măşti în Italia pe care le dă gratuit oamenilor

Ilasi Stefan Gabriel este din Urziceni şi locuieşte în Italia de 15 ani. Este croitor şi lucrează pe Insula Ischia la un hotel.

Pentru că totul este închis din cauza epidemiei cu COVID 19, Ilasi s-a gândit să îşi folosească darul pentru a-i ajuta pe alţii.

„M-am gândit să ajut pe toate persoanele pe care le pot. Am început să fac măşti. Prima dată am făcut zece, după aceea cererea a fost enormă, nu am făcut faţă”.

Ştefan trudeşte zilnic ore întregi pentru a face măşti.

„Acestea sunt pentru copii, cele mici, astea pentru femei”.

Le-a cusut pe fiecare în parte cu mare drag, pentru a le împărţi celor care l-au primit cu braţele deschise şi i-au oferit o nouă casă.

„Le fac din stofă, ele sunt lavabile, adică se spală”.

Ştefan împarte măştile tutoror cunoscuţilor iar unoeri vin chiar cei de la forţele de ordine să îi cearcă măşti. Sunt aproape 70.000 de infectaţi cu COVID 19 în Italia şi 6.820 de persoane şi-au pierdut viaţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/03/0c1a76b7-b07c-4cb1-ad50-a3c0ccc5471b-1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/03/0c1a76b7-b07c-4cb1-ad50-a3c0ccc5471b-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
În plină criză de coronavirus, un român din Urziceni face măşti în Italia pe care le dă gratuit oamenilor ...