Compania americană Airbnb le permite clienţilor să îşi anuleze gratuit rezervările din cauza pandemiei, scrie Businessinsider. Politica actualizată a Airbnb presupune o solicitare de rambursare care nu implică penalităţi.

Imaginea articolului Airbnb va permite anularea gratuită a rezervărilor

Airbnb va permite anularea gratuită a rezervărilor fără taxe suplimentare

La finalul săptămânii trecute compania oferea posibilitatea anulării gratuite a rezervărilor doar pentru anumite regiuni, ca SUA, Coreea de Sud şi Italia. În prezent, Airbnb a decis să extindă această politică al nivelul întregii platforme.

“În primul rând, Airbnb va permite oaspeţilor din întreaga lume să-şi anuleze rezervările şi să-şi primească banii înapoi. Nu vom percepe taxe pentru aceste rezervări”, a declarat Brian Chesky, co-fondatorul Airbnb.

Oamenii care profită de acest beneficiu sunt cei care şi-au făcut rezervări în perioada 14 martie – 14 aprilie, urmând ca în funcţie de evoluţia pandemiei să se decidă extinderea perioadei. Utilizatorii care se încadrează primesc un mesaj de înştiinţare automat.

Până acum, Airbnb este un caz singular într-o industrie care încearcă să îşi reducă cât mai mult pierderile cauzate de coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected] 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/03/profimedia-0485858331.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/03/profimedia-0485858331-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Compania americană Airbnb le permite clienţilor să îşi anuleze gratuit rezervările din cauza pandemiei, scrie Businessinsider. Politica actualizată a Airbnb presupune o solicitare de rambursare care nu implică penalităţi. Airbnb va permite anularea gratuită...