Preşedinteşe Marcelo Rebelo de Sousa a intrat de bună voie în izolare duminică după ce a fost descoperit că un copil dintr-o şcoală din Felgueiras( zonă afectată de coronavirus) ce fost într-o excursie în locaţia unde preşedintele îşi desfăşoara activitatea a fost depistat pozitiv.

Imaginea articolului Preşedintele unui stat a intrat de bunăvoie în izolare

Preşedintele unui stat a intrat de bună voie în izolare

Copilul sau colegii săi nu l-au întălnit în persoană pe preşedinte, dar având în vedere că aceştia au vizitat locaţia unde şi preşedintele putea trece a făcut necesară acestă măsură, relatează Portugal Resident.

„În aceste momente când toţi portughezii arată un înalt simţ civic în faţa unei posibile epidemi, preşedintele republicii crede că trebuie să dea un exemplu puternic de responsabilitate în prevenţie”, se arată într-un comunicat de pe site-ul oficial al Preşedenţiei.

Marcelo Rebelo de Sousa în vărstă de 71 de ani va continua să lucreze, dar o va face din reşedinţa din Cascais timp de 14 zile căt se va afla în autoizolare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected] 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/03/izolat-mfx-7.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/03/izolat-mfx-7-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Preşedinteşe Marcelo Rebelo de Sousa a intrat de bună voie în izolare duminică după ce a fost descoperit că un copil dintr-o şcoală din Felgueiras( zonă afectată de coronavirus) ce fost într-o excursie în locaţia unde preşedintele îşi desfăşoara activitatea a fost depistat pozitiv. ...