Imaginea articolului Comenzile de produse „Made in Germany"  au crescut cu 5.5% în luna ianuarie

Comenzile de produse „Made in Germany” au crescut cu 5.5% în luna ianuarie

„Creşterea solidă este o veste bună pentru economia germană. Probabil a existat un efect de recuperare ca urmare a sărbătorilor din finalul anului”, a comentat Jens-Oliver Niklasch, economist la banca LBBW.

Datele nu clarifică totuşi impactul epidemiei de coronavirus asupra industriei germane, principalul motor de creştere economică.

„La acest moment, cifrele din perioada pre-corona ar trebui să lase reci pieţele financiare”, a adăugat Niklasch.

China este cel mai mare partener comercial al Germaniei, iar producătorii germani depind de asemenea de cererea şi lanţurile de aprovizionare din China.

Miniştrii economiei şi finanţelor din cea mai mare economie europeană au declarat în această săptămână că guvernul federal este pregătit să acţioneze pentru a atenua impactul economic al epidemiei.

Bursele europene au început ultima zi din săptămână în scădere, urmând cursul negativ setat de pieţele asiatice. La Bucureşti, indicele BET al bursei locale scădea la o oră de la deschiderea tranzacţionării cu 1,3%.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected] 

rootstireaUncategorised
Comenzile de produse „Made in Germany' au crescut cu 5.5% în luna ianuarie ...