Un medic din China şi-a injectat în braţ un produs care nu a fost testat nici măcar pe animale. Chinezii se grăbesc să obţină un vaccin pentru coronavirus.

Imaginea articolului O doctoriţă din China şi-a injectat în braţ un vaccin pentru coronavirus. Nu a fost testat nici măcar pe animale

O doctoriţă din China şi-a injectat în braţ un vaccin pentru coronavirus. Nu a fost testat nici măcar pe animale

Chen Wei este un epidemiolog recunoscut la nivel mondial şi general în Armata chineză. Ea a fost cea care a coordonat activitatea armatei în timpul epidemiilor de Ebola şi SARS şi a fost la conducere şi în această perioadă, în Wuhan – regiunea cea mai afectată.

Chen Wei a dorit să îşi demonstreze devotamentul faţă de partid şi şi-a injectat în braţul stâng un vaccin care nu a trecut nici măcar un test. Nici măcar pe animale. Alţi şase militari, membri ai echipei doctoriţei în vârstă de 54 de ani, şi-au injectat vaccinul.

Chen Wei a oferit un interviu pentru televiziune de stat chineză în care a precizat că medicii chinezi au făcut paşi mari şi importanţi în descoperirea unui vaccin pentru coronavirus. Chen Wei a precizat, de asemenea, că o lună este un termen ”nerealist” pentru ca vaccinul să fie introdus la scară largă.

Fotografii care au imortalizat momentul au apărut pe Weibo, însă imaginile au fost şterse rapid. Jurnaliştii de Vice au reuşit totuşi să realizeze câteva capturi.

sursa foto: Weibo

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected] 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/03/vaccin-1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/03/vaccin-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Un medic din China şi-a injectat în braţ un produs care nu a fost testat nici măcar pe animale. Chinezii se grăbesc să obţină un vaccin pentru coronavirus. O doctoriţă din China şi-a injectat...