Un comediant rus susţine că a fost nevoit să fugă din ţară după ce a glumit pe seama lui Vladimir Putin într-unul din specatcolele sale, a relatat Euro News.

Aleksandr Dolgopolov, în vârstă de 25 de ani, a povestit pe reţelele de socializare un incident despre care el crede că are legătură cu câteva glume „riscante” dintr-unul din spectacolele sale. Bărbatul a fugit din ţară, temându-se să nu fie în pericol, potrivit Euro News.

Înainte de a părăsi Rusia, managerul lui Dolgopolov a anulat spectacolul pe care acesta urma să-l susţină într-un bar din Moscova, după ce un necunoscut îmbrăcat civil părea „suspect de interesat” de ora la care va ajunge comediantul acolo. 

Între timp, fugarul a postat pe Instagram o cerere oficială adresată Ministerului Afacerilor Interne din Moscova, în care solicită informaţii despre numărul umoristic din 2019 în care a făcut următoarea glumă. „Dacă Putin le-ar cere oamenilor să sară în lavă, aceştia i-ar răspunde: O, Doamne! De unde să găsim noi lavă? Ce ar trebui să facem, înţelept lider?”. De asemenea, Dolgopolov a spus în aceeaşi seară că „Populaţia Rusiei s-a împărţit în două tabere. Cei care îl susţin pe Putin şi cei care ştiu să scrie, să citească şi să gândească cu propriul cap.”

Dolgopolov observă evoluţie situaţiei de la distanţă, potrivit spuselor avocatului său.

Alte plângeri legate de glumele comediantului au avut legătură cu creştinismul, unii oameni simţindu-se insultaţi de remarcile tânărului, pe care îl acuză de blasfemie. În baza unei legi din 2013, Dolgopolov riscă amenzi usturătoare pentru lipsa de respect la adresa religiei.

Ребята, я вас всех поздравляю, мы сделали это! Моя карьера вышла на новый уровень – два года назад на меня охотились деревенские гопники, теперь охоту открывает целое государство, вау! Вот такое замечательное уведомление пришло в петербургский стендап-клуб, из чего можно сделать вывод, что Россия все еще на пути к бездонной пропасти безумия. Хорошего вечера, буду держать в курсе, надеюсь не придётся прятаться в лесу

Jan 21, 2020 at 1:29pm PST

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected] 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/01/profimedia-0494436278-1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/01/profimedia-0494436278-1.jpgrootstireaUncategorised
Un comediant rus susţine că a fost nevoit să fugă din ţară după ce a glumit pe seama lui Vladimir Putin într-unul din specatcolele sale, a relatat Euro News. ...