Peste 100 de persoane care îşi doresc unirea României cu Basarabia s-au adunat vineri la prânz în faţa Palatului Culturii din Iaşi, unde au desfăşurat un drapel de 100 de metri. Veniţi din toate colţurile ţării, unioniştii au scandat „România n-a avut graniţă la Prut!”.

Cei care îşi doresc unirea României cu Basarabia s-au adunat vineri, la Iaşi, în faţa Palatului Culturii, de unde au plecat spre Piaţa Unirii, locul în care au loc ceremoniile dedicate Micii Uniri.

Unioniştii, aşa cum se autointitulează, au scandat „România n-a avut graniţă la Prut” sau „Trăiască, trăiască, trăiască şi înflorească, Moldova, Ardealul şi Ţara Românească”.

Printre cei sosiţi la Iaşi se numără oameni din Alba Iulia, din Galaţi sau chiar veniţi din diaspora special pentru a sărbători 24 ianuarie la Iaşi.

Oamenii poartă cocarde în piept, drapelul pe umeri şi flutură steaguri cu portretul domnitorului Alexandru Ioan Cuza.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected] 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/01/7413496-mediafax-foto-andreea-alexandru-1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/01/7413496-mediafax-foto-andreea-alexandru-1.jpgrootstireaUncategorised
Peste 100 de persoane care îşi doresc unirea României cu Basarabia s-au adunat vineri la prânz în faţa Palatului Culturii din Iaşi, unde au desfăşurat un drapel de 100 de metri. Veniţi din toate colţurile ţării, unioniştii au scandat „România n-a avut graniţă la Prut!'. ...