Autoritatea rutieră olandeză a anunţat că Jeep Grand Cherokee produs de Fiat Chrysler precum şi modelele diesel Vitara de la Suzuki încalcă regulile privind emisiile şi trebuie să fie remediate sau să facă obiectul unei interdicţii de vânzare în Europa.

RDW, care acţionează ca autoritate de reglementare de referinţă pentru toată Uniunea Europeană, a anunţat că Jeep a dezvoltat o soluţie software şi că a sugerat companiei să recheme modelul în Europa, pentru instalare.

RDW a adăugat că Suzuki nu a găsit încă o soluţie pentru Vitara. “Suzuki trebuie să vină cu măsuri de îmbunătăţire adecvate sau RDW va începe procesul de revocare accesului său european”, a declarat RDW într-un comunicat, adăugând că a început şi procesul de revocare a aprobării pentru Jeep Grand Cherokee, ca o „măsură de precauţie .“

Autorităţile de reglementare din întreaga lume testează modelele diesel, după ce Volkswagen a recunoscut în 2015 că a folosit software ilegal pentru a înşela testele de emisii din SUA.

RDW a declarat că a găsit atât Jeep Grand Cherokee, cât şi Vitara au folosit „strategii interzise de emisii” astfel încât să poată să emită niveluri mai ridicate de noxe pe şosele faţă de ​​condiţiile de testare.

Secretarul de stat olandez pentru infrastructură, Stientje van Veldhoven, a declarat într-o scrisoare către Parlament că va informa procurorii despre constatările RDW.

Fiat Chrysler şi Suzuki nu au putut fi contactate imediat pentru comentarii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected] 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/01/trafic-bucuresti-publimedia-andrei-spirache-6.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/01/trafic-bucuresti-publimedia-andrei-spirache-6.jpgrootstireaUncategorised
Autoritatea rutieră olandeză a anunţat că Jeep Grand Cherokee produs de Fiat Chrysler precum şi modelele diesel Vitara de la Suzuki încalcă regulile privind emisiile şi trebuie să fie remediate sau să facă obiectul unei interdicţii de vânzare în Europa. ...