Dan Barna salută decizia Guvernului de a-şi asuma răspunderea pentru revenirea la alegerea primarilor în două tururi. Liderul USR transmite PSD-ului să nu îşi facă iluzii, deoarece nu va sprijini moţiunea de cenzură sau orice acţiune menită să împiedice cetăţenii să îşi aleagă primari legitimi.

Imaginea articolului Barna salută alegerea primarilor în două tururi. Mesajul transmis celor de la PSD

Barna salută alegerea primarilor în două tururi: Nu vom sprijini moţiunea

„Încă un obiectiv major din Acordul USR cu Guvernul -angajat- astăzi. Salut decizia guvernului de a-şi angaja răspunderea pentru revenirea la alegerea primarilor în două tururi. De doi ani de zile, USR a solicitat constant guvernelor României să facă acest lucru. De altfel, aceasta a fost una dintre principalele condiţii în baza cărora cabinetul actual a primit voturile noastre la învestitură. Acordul politic semnat atunci mai are şi alte puncte a căror rezolvare o aşteptăm”, a scris Dan Barna, pe Facebook.

El susţine că PSD nu trebuie să îşi facă iluzii, deoarece USR nu va sprijini nicio acţiune menită să împiedice revenirea la alegerea primarilor în două tururi.

„Nu e exemplu mai bun decât drama Bucureştiului sub administraţia catastrofală a Gabrielei Firea. E datoria noastră să nu mai lăsăm astfel de oameni să ne conducă primăriile. E datoria noastră să lucrăm pentru a îndepărta răul şi a-l înlocui cu binele pe care pot să îl aducă oameni competenţi şi de bună credinţă. O să găsiţi aceşti oameni la Alianţa USR PLUS. PS: PSD şi alţi adversari ai democraţiei să nu îşi facă iluzii. Nu vom sprijini nicio moţiune sau orice altă acţiune menită să oprească cetăţenii din a-şi alege primari legitimi”, a subliniat Barna.

Reacţia vine în contextul în care Ludovic Orban a anunţat că Guvernul îşi va asuma răspunderea în faţa Parlamentului pe proiectul de lege privind alegerea primarilor în două tururi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected] 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/01/barna-glc.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/01/barna-glc-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Dan Barna salută decizia Guvernului de a-şi asuma răspunderea pentru revenirea la alegerea primarilor în două tururi. Liderul USR transmite PSD-ului să nu îşi facă iluzii, deoarece nu va sprijini moţiunea de cenzură sau orice acţiune menită să împiedice cetăţenii să îşi aleagă primari legitimi. ...