Marcel Ciolacu a declarat, marţi, după şedinţa CEx, că PSD va trimite o scrisoare liderilor europeni şi tuturor europarlamentarilor pentru a acuza intenţia Executivului de a schimba legile electorale. El mai spune că Raluca Turcan este unul dintre autorii trecerii la alegerea primarilor într-un tur.

Imaginea articolului Ciolacu anunţă că PSD va reclama în faţa liderilor europeni modificarea legilor electorale

Ciolacu anunţă că PSD va reclama în faţa liderilor europeni modificarea legilor electorale

”Am mai luat o decizie sa trimitem o scrisoare din partea PSD atât la preşedinta Comisiei Europene, cât şi la grupul social democrat, cât şi la toţi europarlamentarii. Acest abuz de a schimba legile electorale în ciuda unor recomandări ale Comisiei de la Veneţia, nu ai voie sa modifici aceste legi cu două-trei luni înainte de momentul electoral”, a declarat preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu.

El a mai spus că Raluca Turcan este unul dintre autorii trecerii la alegerea primarilor într-un tur.

”Ipocrizia politică trebuie să înceteze. În 2011 a fost modificată legea alegerilor. Turcan Raluca, Olar Corneliu, Cezar Preda, Gheorghe Tinel, Ionescu George, Petru Movilă, Ioan Bălan, Bode Lucrian, Anastase Roberta şi pot continua cu cei care au votat trecerea la alegerile într-un tur. Aceştia oameni dovedesc că fac politică măruntă, ipocrită. El au modificat legea de la două tururi la un tur. Dna vicepremier, care e negociatoarea şefă, este autoarea morală a modificărilor legilor electorale din două tururi într-un tur. Nu poţi face legi după bunul plac al tău. E o democraţie pentru un stat poate mic şi reprezentativ din altă zonă a lumii, nu din zonă europeană”, a mai spus Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected] 

rootstireaUncategorised
Marcel Ciolacu a declarat, marţi, după şedinţa CEx, că PSD va trimite o scrisoare liderilor europeni şi tuturor europarlamentarilor pentru a acuza intenţia Executivului de a schimba legile electorale. El mai spune că Raluca Turcan este unul dintre autorii trecerii la alegerea primarilor într-un tur. ...