Vladimir Putin a fost filmat în timpul vizitei sale în Siria, săptămâna trecută, cum glumea cu Bashar al-Assad pe seama lui Donald Trump.

Imaginea articolului Momentul în care Vladimir Putin face glume cu Bashar al-Assad pe seama lui Donald Trump. VIDEO

Momentul în care Vladimir Putin face glume cu Bashar al-Assad pe seama lui Donald Trump. VIDEO

O înregistrare publicată pe contul de Twitter al unui jurnalist rus, apropiat Kremlinului, şi difuzată de televiziunea de stat din Rusia surprinde momentul în care liderul rus, aflat la Damasc, poartă un dialog cu dictatorul sirian Bashar al-Assad.

În imagini, Putin se află într-o biserică creştină iar Bashar al-Assad îi povesteşte că Apostolul Pavel a călătorit la Damasc pentru a-i prinde şi persecuta pe creştini înainte de a fi convertit la creştinism. Potrivit cărţilor bisericeşti, minunea s-a produs pe un drum în apropiere de Damasc, unde Iisus Hristos i-a apărut în faţă iar persecutorul Saul a devenit Apostolul Pavel.

”Dacă Trump ajunge pe drumul acesta, totul va reveni la normal cu el” glumeşte al-Assad. „Totul se va rezolva. Invită-l! Va veni” este replica lui Putin. Când Bashar al-Assad îi spune că este pregătit să-l cheme în Siria pe Trump, Putin îi transmite că ”Va veni!”.

Patriarhul Ioan al X-lea al Bisericii Antiohiei începe să râdă la discuţia celor doi. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected] 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/01/vlcsnap-2020-01-13-13h42m36s153.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/01/vlcsnap-2020-01-13-13h42m36s153-300x300.pngrootstireaUncategorised
Vladimir Putin a fost filmat în timpul vizitei sale în Siria, săptămâna trecută, cum glumea cu Bashar al-Assad pe seama lui Donald Trump. Momentul în care Vladimir Putin face glume cu Bashar al-Assad pe...