Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a transmis pe pagina sa de Facebook că băncile au făcut plăţile pensiilor, iar ultimele vor fi acordate luni, subliniind că poştaşii au livrat deja aproape din jumătate din pensii. Până la jumătatea săptămânii viitoare, sunt acoperite toate adresele.

Imaginea articolului Ministrul Muncii: Băncile au făcut plăţile pensiilor. Ultimele plăţi se fac luni

Ministrul Muncii: Băncile au făcut plăţile pensiilor. Ultimele plăţi se fac luni

„Băncile au făcut plăţile pensiilor. Ultimele plăţi se fac luni. S-a putut, deci, face plata imediat, nu după 2 zile. Da, am ţinut să se facă plăţile cât mai repede după această perioadă de sărbători. Mă bucur că am atins obiectivul de a începe plăţile până în acest week-end”, a scris ministrul Muncii pe pagina sa de Facebook.

Poşta a livrat deja aproape de jumătate din pensiile la domiciliu, a mai transmis Violeta Alexandru.

Se lucrează şi la acest sfârşit de săptămână, iar până la jumătatea săptămânii viitoare sunt acoperite toate adresele dacă persoanele sunt la domiciliu.

În ianuarie distribuirea pensiilor se va decala pentru că banii pentru drepturile sociale ajung în conturile Poştei Române începând cu 7 ianuarie, aşa cum se întâmplă la fiecare început de an, a transmis, la începutul acestei săptămâni, Poşta Română.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected] 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/01/7549100-mediafax-foto-eduard-vinatoru-1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/01/7549100-mediafax-foto-eduard-vinatoru-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a transmis pe pagina sa de Facebook că băncile au făcut plăţile pensiilor, iar ultimele vor fi acordate luni, subliniind că poştaşii au livrat deja aproape din jumătate din pensii. Până la jumătatea săptămânii viitoare, sunt acoperite toate adresele. ...