Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) este un partid al Diasporei care şi-a constituit prima filială în Marea Britanie, la Wolverhampton, potrivit unui comunicat de presă al formaţiunii remis, duminică, MEDIAFAX.

Imaginea articolului A fost lansat un partid al Diasporei, în Marea Britanie. Numele ales de formaţiunea politică

A fost lansat un partid al Diasporei în Marea Britanie. Numele ales de formaţiunea politică

„Aurul României sunt oamenii: cei dintre graniţele ei şi cei plecaţi în exil economic. A venit vremea ca acest AUR să iasă singur la suprafaţă, dacă partidele perindate la putere nu vor să îl scoată. Veniţi acasă, pentru a ne lua ţara înapoi! Veniţi şi luati frâiele în mâinile voastre. Avem nevoie de voi, cei care aţi acumulat deja o experienţă în Occident. Veniţi şi candidaţi la funcţiile publice!”, a declarat duminică George Simion, lider al Alianţei pentru Unirea Românilor, potrivit sursei citate.

Filiala AUR din Marea Britanie are 20 de reprezentanţe locale, iar preşedinte interimar al filialei a fost desemnat Adrian Popa, originar din Suceava.

„Am 20 de ani de când sunt în Marea Britanie, din 21 mai 1999. Câţi dintre voi vreţi să vă întoarceţi acasă? Toţi, nu? Conducătorii, hoţii ăştia, au săpat o prăpastie între noi, diaspora, şi cei din ţară. E ca la un meci de fotbal: cei din ţară sunt pe teren, văd numai o parte a jocului. Noi, cei din diaspora, suntem în tribună, vedem jocul per ansamblu. Putem să ne aducem contribuţia fiecare şi să venim cu ce am învăţat din democraţiile în care trăim. AUR este liantul dintre cei din ţară şi cei din diaspora. Să ieşim în faţă şi să candidăm cât mai mulţi!”, a explicat Adrian Popa.

Candidaturile românilor din Diaspora la alegerile locale de anul viitor pentru primării, consilii locale, judeţene sau în Parlament reprezintă un obiectiv al Alianţei pentru Unirea Românilor, conchide sursa menţionată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected] 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/12/filiala-marea-britanie.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/12/filiala-marea-britanie-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) este un partid al Diasporei care şi-a constituit prima filială în Marea Britanie, la Wolverhampton, potrivit unui comunicat de presă al formaţiunii remis, duminică, MEDIAFAX. A fost lansat un...