Europarlamentarul Corina Creţu a dezvăluit, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, o discuţie cu fostul ministru al Transporturilor în care i-a propus lui Lucian Şova începerea studiilor de fezabilitate pentru Autostrada A8, afirmând că acesta i-ar fi spus că trebuie să discute cu Liviu Dragnea.

Imaginea articolului Corina Creţu a dezvăluit o discuţie cu Lucian Şova, despre începerea studiilor de fezabilitate pentru Autostrada A8: „Trebuie să discut cu Liviu”

Corina Creţu dezvăluie o discuţie cu Lucian Şova, despre Autostrada A8: Trebuie să discut cu Liviu

Fostul comsiar european, actual europarlamentar, Corina Creţu a declarat, sâmbătă, la Iaşi, într-o conferinţă de presă, că ar fi discutat cu Lucian Şova în timpul mandatului său la Ministerul Transporturilor despre finanţarea studiului de fezabilitate pentru autostrada ce ar urma să lege Moldova de Ardeal.

„La mine în birou, am martori, i-am spus (n.r. lui Lucian Şova, ministrul Transporurilor) că anul viitor va fi Anul Centenar, hai să facem un gest simbolic. Avem încă cinci miliarde de euro la dispoziţie pentru infrastructura de transport. Nu putem finanţa din aceste lucruri totul, dar măcar studiul de fezabilitate pentru Târgu Mureş-Iaşi-Ungheni, să facem un gest simbolic şi după aceea să începem construcţia din anul 2021, în exerciţiul financiar viitor. Vreau să vă spun că toată lumea a rămas şocată, dacă acesta era domnul ministru al Transpoturilor care spune <Nu ştiu, trebuie să vorbesc cu Liviu (n.r. Liviu Dragnea)>. Şi aşa mi s-a întâmplat cu toate lucrurile. Nimeni nu a avut curajul să ia o decizie“, a declarat la Iaşi, în conferinţa de presă, europarlamentarul Corina Creţu.

La sfârşitul anului 2018, reprezentanţii asociaţiilor care luptă pentru Autostrada Ungheni – Târgu Mureş, ce leagă Moldova de Ardeal, declarau că sunt convinşi că Liviu Dragnea pune beţe în roate construirii acesteia.

Ulterior, când ministru al Transporturilor era Răzvan Cuc, acesta declara că Autostrada A8 este obiectiv naţional şi în Moldova vor fi construiţi kilometri de autostradă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected] 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/12/hepta-4317539-1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/12/hepta-4317539-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Europarlamentarul Corina Creţu a dezvăluit, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, o discuţie cu fostul ministru al Transporturilor în care i-a propus lui Lucian Şova începerea studiilor de fezabilitate pentru Autostrada A8, afirmând că acesta i-ar fi spus că trebuie să discute cu Liviu Dragnea. ...