Colegiul redacţional al Monitorului Apărării şi Securităţii, format din militari de carieră şi experţi în apărare, foşti comandanţi şi diplomaţi, a analizat principalele teme din 2020 care vor domina agenda mondială a reuniunilor internaţionale de securitate şi apărare de anul viitor.

58 afişări

Două dintre cele mai puternice organizaţii mondiale, NATO şi UE se găsesc într-un moment de cotitură, NATO după intervenţia individuală a Turciei în Siria, iar Uniunea Europeană se află acum într-o perioadă de reaşezare după alegerile europarlamentare, noile structuri sunt în faza de a-şi prelua prerogativele. Studierea dosarelor, cele de strategie de securitate a Uniunii Europene, a Balcanilor şi a migraţiei, rămân cele mai importante probleme în 2020.

Mediafax şi Monitorul Apărării şi Securităţii prezintă marţi, 3 decembrie, emisiunea colegiului redacţional al MAS în care au fost dezbătute subiectele fierbinţi ale anului 2020.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI ÎN MONITORUL APĂRĂRII ŞI SECURITĂŢII

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected] 

<!—->http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/12/siscanu-1-93699900-1024x567.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/12/siscanu-1-93699900-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Home ...