Un tricolor de mari dimensiuni a fost desfăşurat pe faţada Cercului Militar din Cluj-Napoca în timpul intonării imnului, înaintea defilării militare de Ziua Naţională. La manifestări au participat peste 400 de militari şi 64 de mijloace tehnice militare şi de intervenţie.

Ceremonia de Ziua Naţională a României a început, duminică, la Cluj-Napoca, în Piaţa Avram Iancu unde, înainte de discursuri şi de defilarea militară, a fost desfăşurat un drapel tricolor de mari dimensiuni pe faţada Cercului Militar în timpul intonării imnului „Deşteaptă-te române”.

La defilare au participat peste 400 de militari şi 64 de mijloace tehnice militare şi de intervenţie aparţinând Ministerului Apărării Naţionale, Ministerului Afacerilor Interne, Serviciului Român de Informaţii, Jandarmeriei, Societăţii Naţionale de Cruce Roşie, IPJ şi ISU Cluj şi Poliţiei Locale.

Pe timpul ceremoniei, Piaţa Avram Iancu a fost survolată de patru avioane MIG -21 Lancer aparţinând Bazei 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu” Câmpia Turzii, unul fiind pilotat chiar de comandantul bazei, comandor Marius Ouatu.

La defilarea militară au asistat oficialităţi locale şi mii de persoane, la final având loc un foc de artificii de zi în culorile roşu, galben şi albastru.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected] 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/12/vlcsnap-2019-12-01-14h32m54s218.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/12/vlcsnap-2019-12-01-14h32m54s218.pngrootstireaUncategorised
Un tricolor de mari dimensiuni a fost desfăşurat pe faţada Cercului Militar din Cluj-Napoca în timpul intonării imnului, înaintea defilării militare de Ziua Naţională. La manifestări au participat peste 400 de militari şi 64 de mijloace tehnice militare şi de intervenţie. ...